GOLDEN EAT & GREET

GOLDEN EAT & GREET Flavors of Love

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 86 beoordelingen
13 aug 2019 om 0:21 Goed zoals altijd. Blijft een aanrader
12 aug 2019 om 20:47 bezorging is top eten is top en de klantvriendelijkheid is ook top.
6 aug 2019 om 21:18 De eerste hap van een simpele broodje mexicano met mayo/sate, was een enorme verrassing. Nog nooit ben ik zo een lekkere sate saus tegen gekomen in al mijn thuisbezorgd ervaringen. En de rest van het eten was zelfs lekkerder, top kwaliteit
4 aug 2019 om 20:31 Aanrader! Hele snelle bezorging, eten was zelfs heet bij aankomst. Hier begrijpen ze wat frituren is, perfecte patat. Aanrader is ook de groente loempia + gefrituurde hotwings. Doner was goed, wij bestellen zeker nogmaals!
4 aug 2019 om 9:19 Serieus, de lekkerste pizza’s van Den Haag! Bezorging is ook top. Knoflooksaus is tenminste echt saus en geen waterige knoflook dressing. Aanrader!
4 aug 2019 om 7:20 Over het eten alleen maar positief. Lekker en veel eten. Helaas heeft de bezorging wel een uur langer geduurd dan gepland.
3 aug 2019 om 12:33 Zoals altijd weer super lekker zijn verslaafd aan jullie. Bedankt nog voor de lekkere pizza erbij mmmmm
1 aug 2019 om 21:09 Ik blijf het zeggen ben zo fan van jullie en me zoon helemaal van jullie kapsalon en broodje doner. Ook de pizza's zijn heel lekker die ik de vorige keer had. Echt super aardige bezorger ook. Heb hier al zo vaak besteld nog nooit ontevreden geweest.
27 jul 2019 om 21:50 mmmmmmm Lekker Vers Perfect !!!
27 jul 2019 om 10:43 ts dat 90 min t hoogste is .We hebben onze bestelling om 18:53 geplaatst en we hebben tot 21:15 moeten wachten ,dus dat was 10 x niks er werden toen allerlei beloftes gedaan en die zijn wederom niet nagekomen ,dus bestel nooit meer daarzo en t eten viel t
24 jul 2019 om 23:18 Opnieuw Erg goed, goede smaak en flinke porties. Aanrader
24 jul 2019 om 12:24 Lekkere patat hier en veeel ook